Новини
ФИНАЛИЗИРАТ СЕ АСФАЛТОВИТЕ ДЕЙНОСТИ В ОБЩИНА РУДОЗЕМ
05.12.2021


Въпреки почивните дни, използвайки хубавото време, активно продължават асфалтовите дейности на територията на община Рудозем.
Рано сутринта беше положен първия основен пласт асфалт на ул. “Иван Вазов” , а след което асфалтовите екипи се преместихa и положиха пласт биндер на кръстовището пред болницата в изпълнение на задание на АПИ.

Днес приключиха окончателно и асфалтовите дейности на ул. “Стефан Стамболов” и тя е изцяло готова за свободно ползване от гражданите.
В късния следобед започна полагането на втория износващ пласт асфалт на ул. “Иван Вазов”. Асфалтовите дейности продължават, като се очаква ул. “Иван Вазов”, започнатите улици в с. Елховец и всички други стартирали обекти на територията на община Рудозем да бъдат изцяло асфалтирани още през утрешния ден.

Така, Община Рудозем може спокойно да очаква настъпването на зимата, а на пролет, в зависимост от финансовите възможности и решенията на Общински съвет, общинската управа ще продължи с изпълнението на амбициозната програма за подобряване инфраструктурата на населените места.

Пресцентър на Община Рудозем